At night we arrived in Santa Barbara and needed some food to get back to power. We didn't really do any research on dining so far, so we decided spontaneously while exploring State Street, depending on the indoor atmosphere and the price. Because of the very nice consultation about the vegetarian items on their menu, we decided to try the italian restaurant Aldo's. I ordered the recommended Tomato-Basil-Artichoke Heart Pizza ($9,95) and my boyfriend ordered Wild Mushroom Risotto with Sliced Sirloin ($17,95). Usually I don't really like Artichokes because they're bitter, but this one was very good. The pizzacrust was italian-like thin and crisp and the topping was american-style a lot of marinara sauce, artichokes and lots of fresh basil - i like! This was kind of an extraordinary non-normal vegetarian pizza. So this was a good start for our stay in Santa Barbara.
Abends kamen wir im romantischen Santa Barbara an und brauchten erst einmal Stärkung. Wir hatten noch nicht wirklich recherchiert, welche Restaurants empfohlen werden, also entschieden wir (mal wieder) spontan nach Atmosphäre und Preisklasse - die Wahl fiel auf das italienische Restaurant Aldo's. Schon allein auch, weil wir so nett beraten wurden, was die vegetarischen Speisen auf der Karte betraf. So entschied ich mich für die Pizza mit frischem Basilikum, Artischocken und Tomaten ($9,95) und mein Freund wählte Rinderfilet auf Pilz-Risotto ($17,95). Der Pizzateig war schön dünn und knusprig und der Belag im Gegensatz dazu "amerikanisch" kräftig belegt - normalerweise mag ich keine Artischocken, aber diese waren zum Glück nicht bitter. Und so war es mal eine angenehm-interessante vegetarische Pizza-Variante. Damit konnte der Aufenthalt in Santa Barbara beginnen.
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